Feng Shui > Lakberendezés - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Feng Shui > 9 weboldal. Kategória leírása:

lakberendezes.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
Feng Shui lakberendezés
http://www.egzotikuslakberendezes.hu/fengshuilakberendezes/

Tárgyainkkal, bútorainkkal, szolgáltatásainkkal kerüljön közelebb a kelet utánozhatatlan, évezredes kultúrájához, formavilágához, hagyományaihoz. Nyisson a világra, érezze a végtelenség és a szabadság élményét és élje át azt az intellektuális-emocionális nyitottságot, amit más kultúrák megismerése és befogadása jelent!

Feng Shui lakberendezés
Feng Shui Centrum
http://www.fengshui.hu/

Feng Shui Centrum és szaküzlet. 1062 Budapest, Podmaniczky u. 91. I. emelet.

Feng Shui Centrum
Kulcsrakész harmónia
http://www.harmoniaszabadegyetem.hu/

Harmónia Szabadegyetem - Feng Shui Stúdió. Önnek jár a kényelem, az egészség és a harmónia! Ne kockáztassa, hogy sok millióért kényelmetlenül éljen! Harmonizáltassa otthonát, vagy a tervrajzát. A ház és a kert szoros egységet alkot. Élvezze otthonát! Harmónia a házban és a kertben. Kerttervezés és kivitelezés...

Kulcsrakész harmónia
5 tipikus feng shui tévhit
http://www.harmonet.hu/cikk.php?rovat=258&alrovat=266&cikkid=13669

5 tipikus feng shui tévhit - Ne kövesd el! Hasznos tanácsok a Harmoneten.

5 tipikus feng shui tévhit
Akvárium tervezés feng shui szerint
http://www.scalare.hu/

Tengeri akvárium, édesvízi akváriumok, medencék tervezése, egyedi kivitelezése, garanciális karbantartás cégeknek és magánszemélyeknek, akár a feng shui elvek szerint. Figyelembe vesszük a lakás kiépítését és a dekorációs vagy hangulatteremtő célokat, automatizáljuk az akváriumokat és teljes körű élettér kiépítésére törekszünk.

Akvárium tervezés feng shui szerint
Fenh Shui a fürdőszobában - 3 részes cikksorozat
http://furdoszobatitkok.hu/stilusok/zen/feng-shui-a-furdoszobaban

Szép új fürdőszobát szeretnél? Ingyenes fürdőszobatervezők Beleselkedhetsz mások fürdőszobáiba Esettanulmányok árakkal Fürdőszoba szalonokban jártunk, katalógust lapozgatunk Képek, érdekességek Minden nap 1-1 újabb titok a fürdőszobáról - ingyen - ez a FürdőszobaTitkok.

Fenh Shui a fürdőszobában - 3 részes cikksorozat
Feng shui a kertben
http://www.edenkert.hu/cikkek/diszkert/feng-shui-a-kertben/

Az élő táj képződményei befolyásolják az energia áramlását: így van ez a kerttel is. Ötleteket adunk a növények, ösvények, tavak és kerítések elrendezéséhez. Az élő táj képződményei alapvetően befolyásolják az energia (chi) áramlását. Fontos, hogy mi van körülöttünk, hiszen minden hatással van az életünkre.

Feng shui a kertben
Színek, formák, illatok és hangok
http://www.stiluseseletmod.hu/news/index.php?itemid=758&catid=5

A mai zűrös, feszültségekkel teli világban mindenki vágyik a nyugalomra, harmóniára, s ha máshol nem, legalább az otthonában igyekszik megteremteni a békét. Az ehhez vezető egyik lehetséges mód a feng shui, a harmónia és szépség kínai tudománya. A feng shui egyik alapvető eszköze a színek világa. Ajánlatos a környezetünk színeinél mindig a számunkra kedves árnyalatokat választani...

Színek, formák, illatok és hangok
Feng Shui szakértés, tanácsadás
http://www.afengshui.hu/feng-shui-tanacsadas/feng-shui-tanacsadas/

Feng Shui tanácsadóként magánszemélyeknek és cégeknek egyaránt segítek. Vállalom lakások, házak, irodák, üzletek, gyárépületek, műhelyek, kertek felmérését és harmonizálását. A találkozáskor megismerkedünk egymással, az ingatlanban élők, dolgozók sorsával és a kérdéses hely történetével. Ezután részletesen elemzem mit tükröz az eddigi helyzet, milyen eseményeket okozott, illetve céljaihoz illeszkedően mi igényel változtatást. Az általam végzett Feng Shui tanácsadás abszolút személyre szabott és éppen ettől válik igazán hatékonnyá. Ha felkeltettem érdeklődését látogasson el oldalamra.

Feng Shui szakértés, tanácsadás
Hirdetések
Oldal leírása
lakberendezes.wyw.hu: Lakberendezés katalógus. Lakberendező cégek, lakberendezési tippek, lakberendezők. Otthon, bútor, növények, kert, kertépítés, feng-shui.
Gyűjteményünkben 536 válogatott lakberendezés témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 536 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 7 | Linkre kattintás összesen: 44265