Lakberendezők, belsőépítészek > 3. oldal > Lakberendezés - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Lakberendezők, belsőépítészek > 3. oldal > 69 weboldal. Kategória leírása:
Szponzorált linkek
Megyeri éva lakberendező szeged
http://www.megyerieva.hu

A harmónia iránti vágy mindannyiunkban ott lakozik. Természetes törekvés, hogy közvetlen környezetünkben megteremtsük a szépség, a funkció és a kényelem összhangját - legyen szó akár munkahelyről, akár otthonról. Vállalási terület: Magyarország, Szerbia, Románia

Megyeri éva lakberendező szeged
Mwa Design
http://www.mwadesign.hu

belsőépítészet, lakberendezés, tippek, fórum komlplex belsőépítészeti tervezés, részfeladatok, online tanácsadás

Mwa Design
Lakberendezés, belsőépítészet, lakberendező tanfolyamok
http://www.flatart.hu/

A Flat Art 2000 Lakásművészeti Stúdió már tíz éve dolgozik azért a lakberendezés területén, hogy magas színvonalon szolgálja ki ügyfeleit. Lakberendezői a lakberendező szakma szerelmeseiként elmondhatják, hogy a tervezés nem csupán munkájuk, hanem szenvedélyük is. Lakberendezőként éve a tanácsadástól a kivitelezésig teljes körű lakberendező szolgáltatást nyújtunk, sőt igény esetén figyelembe vesszük a Feng Shui szabályait is. Vállaljuk családi házak, lakások, éttermek, irodák, üzlethelyiségek korrekt és látványos berendezését, belsőépítészettel is összefüggő tervezését, és a kivitelezés megszervezését. Mivel fontosnak tartjuk az építészettel és belsőépítészettel kapcsolatos problémák komplex kezelését, folyamatosan keressük a kapcsolatot társtervezőkkel, építész és belsőépítész cégekkel.

Lakberendezés, belsőépítészet, lakberendező tanfolyamok
Mary design lakberendezés
http://www.marydesign.hu

Tőtős Mária lakberendező vagyok. A lakberendesésben nagy hasznát veszem a kreativitásnak, mindig van egy jó ötletem! Szeretem a ihívásokat, nem szeretem a sablonos megoldásokat. A minimal, modern, modern-természetes ésmediterran stílusokban érzem a legjobban magam. Szeretem a gyerekszobákat és a dekorációt sem hanyagolom el

Mary design lakberendezés
Ternyák Éva belsőépítész, lakberendező - Győr
http://www.evaternyak.hu

Téarch belsőépítészet Győr, Ternyák Éva belsőépítész, lakberendező, minőségi referenciák, tervezés, lakberendezés,létesítmény,lakás, családi ház, iroda, egyedi bútor, személyre szabott design

Ternyák Éva belsőépítész, lakberendező - Győr
Dr. Németh Gábor, lakberendező
http://www.interior-design.hu/

"Bár a célok közösek, van egy vékony határmezsgye építészet és lakberendezés között. A mérnök ismeri a téralkotás matematikai és mértani összefüggéseit, és házat tervez a testednek. A lakberendező érzi a színek és hangulatok varázsát, és a térből otthont teremt a lelkednek." - Hiszek abban, hogy a lakberendező egy olyan szakember, aki segíti megbízóját abban, hogy a végeredmény minden képzeletet felül múljon. A képzelet és együttműködés eredménye így egy olyan otthon lesz, mely személyre szabott és magától értetődő mire megszületik. A jó tervező a kliense legbelsőbb gondolatait hozza felszínre és valósítja meg. - Az igazi lakberendező a megbízója szükségleteit, életmódját és ízlését szem előtt tartva soha nem magának tervez, a létrejött végeredmény - stílustól függetlenül - a kliense személyiségét tükrözi. - Nincs két egyforma lakás. Minden munka különböző és egyedi, ezért minden klienssel speciális figyelemmel és törődéssel foglalkozom. Hívjon fel, írjon e-maill:

Dr. Németh Gábor, lakberendező
M2Design - Belsőépítészet, lakberendezés, design
http://www.m2design.hu

A belsőépítészet csakúgy, mint a lakberendezés, alkalmazott művészet. Számunkra a belsőépítészet nem munka, hanem életforma: életünk minden egyes percét kitölti. Az általunk tervezett lakás belső kialakítása éppen ezért mindig egyedi, nem csak lakója ízlésével, hanem életvitelével is összhangban van. Egy igazi burok lakója és a külvilág között, ahol valóban OTTHON érezheti magát. A belsőépítészet esetében, csakúgy mint a lakberendezés területén is igen fontos a naprakész tudás. Munkánk része, hogy megismerjük ezeket az új anyagokat, termékeket, megtaláljuk a legjobb árakat biztosító kereskedőket.

M2Design - Belsőépítészet, lakberendezés, design
Tervezéstőla kivitelezésig
http://www.homeinfo.hu

A Homeinfo egy olyan csodás site, amelyen keresztül mindezt a segítséget igyekszünk megadni Önöknek az éteren keresztül, akár hol is tartanak az otthonteremtésben. A tervezéstől, a jogi procedúráktól a tervezésen és a kivitelezésen át egészen a berendezésig minden munkafázisban igyekszünk sok-sok tanácsot, ötletet, hasznos információt adni, amelyekkel ez a sok energiával, stresszel és persze kiadással járó folyamat örömteli eseménnyé válhat mindenki számára.

Tervezéstőla kivitelezésig
Belsőépítészet - lakberendezés
http://www.belsoepiteszet-lakberendezes.hu

Bankós Edit lakberendező enteriőr honlapján a látogató nemcsak a képes referenciákat tekintheti meg, hanem a belsőépítészeti tervező széleskörű szolgáltatás kínálatát is. A magas szintű szakképzettséggel és tapasztalattal rendelkező belsőépítész-lakberendező a lakberendezés mellett egyéni bútorok tervezését és kivitelezését is vállalja. A koncepció teljes mértékben a magrendelő fantáziáján múlik, melyet a tervezőnő hasznos tanácsokkal tud kiegészíteni. Maga a lakberendezés is nagyon sokrétű, hiszen egy egész lakásbelső terének megtervezése és kivitelezése mellett akár egy-egy helyiség kialakítása vagy átalakítása is lehetséges.

Belsőépítészet - lakberendezés
Equell Enterieur - Lakberendezés & Design
http://www.equell.hu

Lakberendezési szolgáltatások – tervezéstől a kivitelezésig Ha meg szeretnél szabadulni a felesleges idegeskedéstől, a heteken-hónapokon át tartó boltról-boltra járástól, a rossz választás okozta többletköltségektől, avagy ha csak néhány jó tanácsra és útbaigazításra van szükséged, keress bátran, készséggel állok rendelkezésedre! Amit ígérhetek, hogy Hozzád és igényeidhez, elképzeléseidhez speciális figyelemmel fordulok, s az érdekeidet szem előtt tartva, munkám eredményeképpen lenyűgöző otthon, iroda, étterem, rendelő, stb. … születik. Lakberendezési szolgáltatásaim igény szerint külön-külön, vagy együttesen, teljes körűen is igénybe vehetők. Családi házra, lakásra, üzletre, irodára, étteremre, rendelőre, kozmetikára, stb. – annak egy-egy helyiségére vagy a teljes alapterületre vonatkozóan. További információk az alábbi elérhetőségeken kaphatók: Vátyi Erika (20) 350 4012 vatyi.erika@equell.hu www.equell.hu

Equell Enterieur - Lakberendezés & Design
FészekÉp Lakásfelújítás
http://www.feszekep.hu/

Lakásfelújítás külső és belső homlokzatszigeteléssel a FészekÉp segítségével. Akár teljes, akár részleges lakásfelújításról legyen szó, a FészekÉp Kft. bármelyiket vállalja!

FészekÉp Lakásfelújítás
Lévai Márta lakberendező
http://tervezo-lakberendezo.hu/

Lévai Márta vagyok, aki lakások, családi házak, irodák, recepciók, kávézók, éttermek, üzlethelyiségek, hotelek, óvodák, iskolák, belsőépítészeti- és lakberendezési tervezésével foglalkozik. Megrendelések teljesítése során, nagy gondot fordítok arra, hogy a tér vizuális hatását és dekoratív szépségét összhangba hozzam annak hatékony működésével, ezzel teremtve megbízóim számára alkalmas keretet ahhoz, hogy az életet a maga teljességében élvezhessék. Talán nem is nevezném munkának, mert nagyon szeretem ezt csinálni. A lakberendezés bizalmi munka, mert meg kell ismerni a megrendelő életvitelét, szokásait, igényeit, terveit, és persze anyagi lehetőségeit is. Ezek ismeretében tudok testre, egyénre szabott belső teret tervezni. Milyen stílusban tervezek? Ezt mindig a megrendelő határozza meg. Az ő ízlésvilága, elképzelései, meglévő bútorai, tárgyai

Lévai Márta lakberendező
Stukkó-Nívó - Belsőépítészet és épületszobrászat
http://www.stukkonivo.hu/

Ismerkedjen meg Kulcsár Gábor belsőépítészeti alkotásaival! Stukkók, gipszkarton, díszítőfestések - Belsőépítészet. A Stukkó-Nívó belsőépítészeti hozzáértésével és munkáival örömmel segít Önnek is ötletei megvalósításában! Nézze meg az épületszobrász munkája nyomán születő művészi stukkókat!

Stukkó-Nívó - Belsőépítészet és épületszobrászat
Ahogy Tetszik Lakberendezési és Építészeti Stúdió
http://ahogytetszik-lakberendezes.hu

Balásy Emese lakberendező és Benkovich Attila építészmérnök kettőse alkotja az Ahogy Tetszik Stúdiót. Legyen az lakberendezés, építészet, a tervektől az átadásig, ők mindenben profik. Panel átalakítás, klasszikus otthon berendezése, vagy új családi ház építése is szerepel korábbi munkáik között. Balásy Emese telefonszáma: +36-70-38-30-116 Benkovich Attila: +36-20-233-8984

Ahogy Tetszik Lakberendezési és Építészeti Stúdió
Studio Trend Lakberendezés
http://www.studiotrend.hu

Családi házak, irodák, panziók belső tereinek kialakításához lakberendezési koncepció kialakításával, enteriőr tervezéssel kívánunk csatlakozni. Igény szerint, a személyre szabott berendezési megoldásokra terveket készítünk, tanácsokat, ötleteket adunk még a kivitelezés elkezdése előtt. Ha látványosan szeretné berendezni az ingatlant, írja meg nekünk, hogy milyen tervezési igénye merül fel és mi ajánlatot készítünk Önnek. Ha úgy gondolja, hogy ránk talált, várjuk jelentkezését.

Studio Trend Lakberendezés
Hirdetések
Oldal leírása
lakberendezes.wyw.hu: Lakberendezés katalógus. Lakberendező cégek, lakberendezési tippek, lakberendezők. Otthon, bútor, növények, kert, kertépítés, feng-shui.
Gyűjteményünkben 545 válogatott lakberendezés témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 545 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 7 | Linkre kattintás összesen: 44625