Lakberendezők, belsőépítészek > 4. oldal > Lakberendezés - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Lakberendezők, belsőépítészek > 4. oldal > 69 weboldal. Kategória leírása:
Szponzorált linkek
Lakberendező - Gere Krisztina
http://szentlak.blogspot.com/

Lakberendező tervezési és berendezési ötletoldal. Amennyiben lakberendezés előtt áll, kukkantson rá oldalamra, ahol szakcikkek formájában ismerkedhet meg tervekkel, berendezéselméleti kérdések boncolgatásával és berendezési tárgyakkal. Kuriózumként művészi otthonokba is bepillanthat.

Lakberendező - Gere Krisztina
2d, 3d látványtervezés
http://www.spaceplan.hu

Oldalunkkal olyan építész tervezőirodákat, formatervezőket, belsőépítészeket, lakberendezőket céloztunk meg akik vallják, hogy eredeti ötleteiket piacképesebbé tehetik, ha továbbfejleszthetik vagy kiegészíthetik a spaceplane csapatának szolgáltatásaival, amelyek mögött 15 éves nemzetközi piaci tapasztalat áll. Mi az Ön tervezői munkáját tesszük még látványosabbá, színesebbé, mozgóbbá és realisztikusabbá vagy akár filmszerűbbé. Ezen szolgáltatások sora igen hosszú és a folyamat bármely szakaszában bekapcsolódhat, amelynek oka lehet; az időhiány, a szabad kapacitás hiánya, vagy csak egyszerűen, ha a tervezési folyamatot már egy további szakma bevonásával tartja célszerűnek folytatni.

2d, 3d látványtervezés
Lakberendező
http://lakberendezo.joszaki.hu/

A jószaki.hu-n különböző szakemberektől lehet ajánlatot kérni, ingyenesen. A szakemberek az iwiw rendszerén keresztül regisztrálhatnak szakinak, és ugyanott értékeléseket is lehet róluk készíteni. Város és szakma szerint lehet szakembert keresni, majd ajánlatot kérni tőlük, amiről ők sms-ben és emailen értesítést kapnak, és felveszik a kapcsolatot a megrendelővel. Több mint 7000 szaki található meg itt.

Lakberendező
Gyerekszoba tervezés - Gere Krisztina
http://gyerek-szoba.blogspot.com

Gyerekszoba tervező ötlettár. A tervek bemutatása mellett hangulati ötlettár tematikus megjelenítése segít ötletet- és inspirációt adni a gyerekszoba kialakításához. A gyerekszoba hangulat mellett a funkcionális kialakításhoz is hasznos információkkal szolgál a lap.

Gyerekszoba tervezés - Gere Krisztina
Erdélyi Krisztina lakberendező
http://erdelyikrisztina.hu

Nem tudja, hogy szeretne-e lakberendezőt alkalmazni? Ez az oldal segíthet választ adni. 2004 óta foglalkozom belsőépítészeti tervezéssel és lakberendezéssel. Minden tudásom egyetlen célt szolgál: megteremteni a megrendelő személyiségére hangolt harmonikus, egyedi, az Ő egyéniségét tükröző otthont, ahová örömmel tér haza a család minden tagja. Ha úgy dönt, hogy velem terveztet, szoros együttműködésre, folyamatos tájékoztatásra, és a határidők pontos betartására számíthat.

Erdélyi Krisztina lakberendező
Geppetto Belsőépítész Iroda
http://www.geppetto.hu

A Geppetto Belsőépítész Iroda Budapest egyik elismert belsőépítész stúdiója. Segítségünk végig kísér az ingatlan lehetőségeinek feltárásától a tervezésen át a kivitelezésig. Irodánkban a személyes konzultáció során feltérképezzük igényeidet, majd katalógusokból választhatod ki a számodra legmegfelelőbb alkotó elemeket. Természetesen mi is megtekintjük berendezni kívánt ingatlanod. Az igények, és lehetőségek ötvözetéből készítjük el a tervet, mely véleményezés után valósul meg. Ez garantálja, hogy otthonod az igényeidnek, vágyaidnak megfelelő kialakítást nyerje el. Addig is iratkozz fel hírlevelünkre a www.geppetto.hu honlapunkon, hogy megtudhass néhány érdekességet a belsőépítészet világából.

Geppetto Belsőépítész Iroda
Anita Toth Home Design
http://athomedesign.hu/

Tóth Anita lakberendező‘ Kecskemét. Lakberendezési tanácsadás: a tervezéstő‘l a kivitelezésig. Családiház, iroda, étterem és szálloda.

Anita Toth Home Design
Dr. Csengery judit lakberendező
http://klasszikuslakberendezes.hu/

Klasszikus lakberendezés Dr. Csengery Judit. A klasszikus bútorokat minden században csak a tehetősebbek engedhették meg maguknak. Valamint a klasszikus bútorokat, harmónikus szineket használok munkám során. A klasszikus bútorokat egy jó festménnyel egy-egy szoborral teszem harmonikussá.

Dr. Csengery judit lakberendező
Lima lakberendező iroda - Budapest
http://www.limaeurope.com

A Limát 2007-ben, több mint tízéves belsőépítészeti, építészeti és kivitelezési tapasztalattal a hátunk mögött hoztuk létre. Célunk egy olyan belsőépítészeti iroda létrehozása volt, mely nem csak a belsőépítészet kulcsfontosságú kreatív tervezési fázisában nyújt magas színvonalú szolgáltatást, de a kivitelezés minden apró részletét is maradéktalanul kézben tartja. A Lima Europe sokéves belsőépítészeti tapasztalata alapján állíthatjuk, hogy legyen szó bármilyen egyedi kialakítású térről, üzlethelyiségről, villáról vagy közösségi helyről, a felméréstől az egyedi bútortervezésig teljes körű szolgáltatást nyújtunk.

Lima lakberendező iroda - Budapest
Neszményi Lilla lakberendező és látványtervező
http://www.neszmenyidesign.com

Ha szeretnél jól átgondolt, praktikus, harmonikus és gyönyörű otthont, de ha nincs időd és energiád kitalálni, hogy mit hogyan alakíts ki a lakásodban, akkor bízd lakberendező szakemberre a lakás teljes felújítását vagy az épülő ingatlan belső kialakítását a tervezéstől a kivitelezésig. A Neszményi Design az ötleteléstől kezdve a teljes körű lakberendezési tervezésen, a fotorealisztikus látványtervek készítésén át a belsőépítészeti kivitelezésig segít a harmonikus otthonod kialakításában. Eszményi terek, élethű látványtervek: Neszményi Design.

Neszményi Lilla lakberendező és látványtervező
belsőépítészet, bútortervezés, felújítás, kivitelezés, tanácsadás
http://www.modernito.hu

Belsőépítész stúdió vagyunk. Terveinket kivitelezzük szívesen, tapasztalatból tudjuk, hogy így biztosan úgy készül el minden, ahogy lerajzoltuk. Szolgáltatásaink közé tartozik, az eladandó/kiadandó lakások kipofozása is, amire hatalmas az igény. Megbízhatóak, korrektek és pontosak vagyunk.

belsőépítészet, bútortervezés, felújítás, kivitelezés, tanácsadás
Mcz dizájn kandalló tervezés
http://www.mcz.hu

MCZ formatervezett kandallók, innovatív technológia. Vízköpenyes és légfűtéses öntisztuló, modern égésszabályzású tűzterek.

Mcz dizájn kandalló tervezés
Nagy Niki lakberendező
http://www.nagyniki.hu/

Nagyniki Interior Design – tervezés, kivitelezés, tanácsadás. Nagy Nikoletta lakberendező, enteriőr és környezettervező. Személyre és funkcióra szabott belső tér megteremtése, legyen szó otthonról, irodáról, vagy vendéglátó üzlethelyiségről. Formatervezést (bútor-, tárgytervezés) belsőépítészet, lakberendezés megtervezése, tanácsadás és kivitelezése.

Nagy Niki lakberendező
Kivitelezés, lakásfelújítás Budapesten
http://indecor.hu/

Gyors, megbízható lakásfelújítás az Indecor Art Kft. kínálatában. Minden munkájukra garanciát vállalnak.

Kivitelezés, lakásfelújítás Budapesten
Szén Molnár Tamás | belsőépítész, építész
http://szenmolnar.com/

15 éves tapasztalat a belsőépítészet és a látványtervezés terén egyéni és céges megrendelők részére egyaránt. "Arra törekszem, hogy a hozzám fordulók álmai – ragaszkodva a szakmai és gazdaságossági alapokhoz, de szellemi értékkel gazdagítva – valósággá válhassanak."

Szén Molnár Tamás | belsőépítész, építész
Hirdetések
Oldal leírása
lakberendezes.wyw.hu: Lakberendezés katalógus. Lakberendező cégek, lakberendezési tippek, lakberendezők. Otthon, bútor, növények, kert, kertépítés, feng-shui.
Gyűjteményünkben 545 válogatott lakberendezés témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 545 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 7 | Linkre kattintás összesen: 44625