Színek, fények > Lakberendezés - wyw.hu

Tartalom:
Talált weboldalak ebben a kategóriában: Színek, fények > 44 weboldal. Kategória leírása:

lakberendezes.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Milyen színűre fessük a lakást?
Milyen színűre fessük a lakást?
http://www.hirtv.hu/eletmod/lakberendezes/?article_hid=102595

A színek ránk gyakorolt hatásával külön tudományág, a színpszichológia foglalkozik, mely szerint a színek nem csupán a lelkünkre, hanem szerveinkre is hatnak. Az, hogy egyes színeket kedvelünk, másokat nem, egyéniségünkből fakad.

www.hirtv.hu
Egy nappali különböző színekben
Egy nappali különböző színekben
http://www.sa-fa.hu/index_belso.php?id=68

Ugyanaz másképpen, egy nappali különböző színekben.

www.sa-fa.hu
Fürdőszobai csempe színek, stílusok
Fürdőszobai csempe színek, stílusok
http://www.csempe-szalon.com/mediterran-stilus/

Kopottasnak tűnő, mégis élettel és melegséggel teli színek jellemzik ezt a stílust. Használjuk a piros és narancssárga különböző színeit. A csempe illetve a padlóburkolatnál használhatunk természetes kőből, illetve mázas kerámiából készült burkolókat. A terrakotta meleg színe, amely fenyő, mohazöld, sárgával, vaníliával, vagy a barna számos árnyalatával variálható, még a nem igazán világos lakásban is barátságos, könnyed hangulatot teremt.

www.csempe-szalon.com
Fényforrás.hu
Fényforrás.hu
http://www.fenyforras.hu/

Fényforrás Világítás WebÁruház. A Fényforrás.hu lámpaáruház létrejöttének nem titkolt célja, hogy vásárlóink anélkül válogathassanak több ezer lámpa és csillár közül, hogy ehhez ki kellene mozdulniuk otthonukból, vagy munkahelyükről.

www.fenyforras.hu
Csak hangulatosan - Világítás szerepe a lakásban
Csak hangulatosan - Világítás szerepe a lakásban
http://www.anrodiszlec.hu/article_info.php/articles_id/39

Környezetünkről látás útján szerezzük a legtöbb információt, s ehhez nélkülözhetetlen a fény. Ezt főleg természetes fénnyel pótoljuk, de lakásunkban mesterséges fényforrásokat kell alkalmaznunk. A fő fényforrások mellett gyakran helyi, és kiegészítő dekorációs világítást is alkalmazunk, mely utóbbi kifejezetten hangulatkeltő.

www.anrodiszlec.hu
Lámpanet webáruház
Lámpanet webáruház
http://www.lampanet.hu/

Lámpa, csillár, világítástechnikai webáruház. A megszokott választéktól eltérően itt egyedi kínálatot talál. Áruházunkban főként olaszországi gyártók termékeiből válogathat.

www.lampanet.hu
CsillagPlafon
CsillagPlafon
http://www.csillagplafon.hu/

A CsillagPlafon egy lakásdekorációs eljárás, amely egy csillagos égbolt 3 dimenziós látványát adja vissza zárt térben. Nappal láthatatlan, azonban ahogy besötétedik, elkezdenek világítani a csillagképek, a csillagködök, a közelebbi és távolabbi galaxisok, holdak. Szinte hallani lehet a nyári éjszaka neszeit, a tücskök ciripelését, és szinte érezni lehet az éjszakai hűvös szellő lágy simogatását...

www.csillagplafon.hu
LED világítás, világítástechnika
LED világítás, világítástechnika
http://www.maxilighting.hu/

A Maxi Lighting Kft. webáruháza! Nagykereskedésünk elsősorban viszonteladókat szolgál ki, de az oldalon online vásárlásra is van lehetőség. Lámpák, izzók minden mennyiségben! Energitakarékos, LED világítástechnika! Nálunk mindent megtalál, amire csak szüksége lehet! Gyors és hozzértő segítségnyújtás. Tanácsadás, tippek, érdekességek.

www.maxilighting.hu
Világítástervezés és hangulatteremtés
Világítástervezés és hangulatteremtés
http://www.sa-fa.hu/index_belso.php?id=73

A világítástervezés a mai építészetben és belsőépítészetben ugyan olyan fontos szerepet kap, mint a terek akár építészeti, akár belsőépítészeti tervezése. A különböző terek más és más világítástervezési koncepciót igényelnek, hiszen más típusú és mennyiségű fényt várunk egy iroda, egy repülőtér, egy kiállítási tér vagy egy nappali illetve egy hálószoba esetén.

www.sa-fa.hu
Árnyékolástechnika, árnyékolók árakkal
Árnyékolástechnika, árnyékolók árakkal
http://www.arnyekolastechnika.info/

Az árnyékolástechnika terén az utóbbi évek során lehetőségeink gyorsan, és jelentős minőségben megváltoztak. Családi házak, irodák, lakások, nyaralók berendezésekor ma már elengedhetetlen a megfelelő árnyékolástechnikai berendezések beépítése.

www.arnyekolastechnika.info
Színes led csillárok, a különleges fényekért és a jó hangulatért!
Színes led csillárok, a különleges fényekért és a jó hangulatért!
http://www.csodafeny.net/

Egyedi lakberendezés egyszerűen! Teremtse meg Ön otthona hangulatát! Felsőkategóriás csúcsminőségű csillárok biztonságos védőcsomagolással, teljeskörű garanciával! Gazdaságos fényerő szabályozó rendszerrel ellátott különleges LED csillárok bőséges választékkal, ajándék távirányítóval! Autómata színváltó üzemmód, egyedi fény és színvarázs!

www.csodafeny.net
Lednext.hu: lámpa webshop
Lednext.hu: lámpa webshop
http://www.lednext.hu

Led termékek teljes skáláját kínáljuk. Otthoni világításra led spot égőket és hagyományos foglalatú led izzókat, irodai célokra led paneleket, led csöveket ajánlunk webáruházunkban. Termékeinket kis fogyasztás, hosszú élettartam és jó minőség jellemzi.

www.lednext.hu
redőny szerelés házilag
redőny szerelés házilag
http://redony-szunyoghalo.com

Szerelje fel árnyékolóját saját kezűleg, mi segítséget nyújtunk ebben. Ajánlott redőny fajtánk, az "Új típusú" redőny. Ez az árnyékoló új minőségi kategóriát állított fel a műanyag redőnyrendszerek családjában. Külső megjelenését tekintve, megegyezik az alumínium redőny formavilágával. A redőnyben található alumínium alkatrészek alkalmazásával, nem csak a redőny tartósságát és esztétikai látványát növeltük meg, de lehetővé vált a redőnyrendszert szúnyoghálóval ellátni. A redőnytokba integrált szúnyogháló esztétikailag és anyagilag is kedvező választás. A gyártáskor felhasznált redőnylécek mindegyike fedett, ezáltal zárt állapotban teljes fényzárást biztosít. A redőnyök működtetése gurtni vagy zsinórzat alkalmazásával történik.

redony-szunyoghalo.com
Alkonylampa.hu - Lámpa,csillár,világítás.
Alkonylampa.hu - Lámpa,csillár,világítás.
http://www.alkonylampa.hu

Alkonylampa.hu - Lámpa,csillár,világítás webshop. Lámpaboltunkban megtalálja: Eglo,kolarz,brilum,massive,rabalux,globo gyártók termékei széleskörű választékát. Beltéri lámpák, csillárok illetve kültéri lámpatestek, falikarok. Online vásárlási lehetőség, országos házhoz szállítás.

www.alkonylampa.hu
Röltex - lakástextil
Röltex - lakástextil
http://www.roltex.hu

A több mint 60 éve alapított RÖLTEX kereskedelmi hálózat legjobb hagyományait követve igyekszünk árukészletünket és választékunkat úgy összeállítani, hogy a családban, háztartásban nap mint nap felmerülő varrással, szabással, kötéssel, horgolással, díszítéssel, dekorációval és kézimunkával kapcsolatos igényeket maradéktalanul ki tudjuk elégíteni. Legfőbb termékeink: rövidáru, méteráru, lakástextil, kézimunka és szabás-varrás kellékek

www.roltex.hu
Előző lap [1] 2 3 Következő lap
Oldal leírása
lakberendezes.wyw.hu: Lakberendezés katalógus. Lakberendező cégek, lakberendezési tippek, lakberendezők. Otthon, bútor, növények, kert, kertépítés, feng-shui.
Gyűjteményünkben 558 válogatott lakberendezés témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Szponzorált linkek
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Csevegő
Aktív linkek: 558 | Várakozó linkek: 15 | Ajánlott linkek: 7 | Linkre kattintás összesen: 45218